Backpacken Australië, een ervaring die je moet meemaken

Backpacken Australië is iets dat veel mensen op hun bucketlist hebben staan en dit verbaast ons niets. Australië is een ontzettend mooi land en veel mensen raken tijdens het reizen verliefd op dit land. De mensen in Australië zijn vriendelijk, alles is er goed geregeld en bovendien is de natuur er fantastisch. In het midden van Australië vind je woestijnlandschappen, terwijl je in het noorden tropisch regenwoud kan bezoeken. In het zuiden heb je weer ontzettend mooie stranden. Kortom, Australië is een land vol variatie waar je je niet snel verveelt.

Kosten besparen tijdens backpacken Australië

Australië is een populaire bestemming en zit vol met andere backpackers en dit maakt het reizen zeker niet minder gezellig. Je zal er waarschijnlijk ontzettend veel leuke mensen leren kennen. Het enigste nadeel van Australië dat ik zo snel kan bedenken zijn de kosten. Het reizen in Australië kan erg oplopen in de kosten en het is daarom ook verstandig een beetje zuinig aan te doen met je geld. Om zoveel mogelijk te besparen zal je niet elke dag een betaalde activiteit hoeven te doen. In Australië kan je erg veel zien en beleven zonder er geld voor te betalen.

Nog een manier om kosten te besparen tijdens het reizen in Australië is door een camper aan te schaffen of te huren. Zo kan je overnachten in je voertuig en bespaar je enorm veel geld dat je normaal uit zou geven aan hostels. Ook in andere landen waar het overnachten duurder is raden we dit erg aan. In de meeste Aziatische landen is dit niet nodig door de lage kosten, in Oceanië is dit over het algemeen wel erg aan te raden.

Bezienswaardigheden in Australië

Vooral de natuur in Australië is erg bijzonder. Ik raad je daarom aan om verschillende nationale parken te bezoeken. Zo is Uluru-Kata Tjuta een erg mooi park. Het park zit vol met rood gekleurd gesteente. Een andere plek om te bezoeken is het Great Barrier Reef. Dit is weer iets heel anders als Uluru-Kata Tjuta, maar ook ontzettend mooi. Het Great Barrier Reef is een erg bijzondere onderwaterwereld. Verder zijn er nog veel meer mooie natuurgebieden in Australië, maar ook de steden zijn zeker een bezoekje waard. Ben jij klaar voor een vakantie in Australië? Mocht je nog eventjes door willen sparen kan je op https://villaffweg.nl/vrienden-van-villaffweg/ meer vinden over het vermaken in eigen land.

Write A Comment