Reizen met de trein is meestal een stuk goedkoper dan reizen met het vliegtuig. Met behulp van de Interrail-pas kan je een trip maken door Europa zonder hier erg veel geld voor te betalen. Je plant je reis erg eenvoudig door te bepalen welke landen je allemaal nog eens wilt bezoeken. Wanneer je 14 dagen weg wilt gaan is het bestellen van de Continuous Pass een erg goede keuze. Met Interrail kan je in een korte vakantie van 14 dagen al erg veel verschillende landen bezoeken. Schat van tevoren wel goed in hoeveel tijd jij en je reispartners nou echt in de trein willen doorbrengen. Na een tijdje wordt het reizen met de trein erg vermoeiend.

Wat kan je allemaal zien in 14 dagen?

Met een Interrail pas kan je elk land in Europa bezoeken. We kunnen je aanraden om een land niet al te snel te verlaten. Kies daarom 3 tot 4 landen die jou en je reispartners echt leuk lijken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om voor populaire vakantielanden als Spanje, Italië en Griekenland te gaan. Ook kan je besluiten om eens een aantal landen op te zoeken waar je nog nooit eerder geweest bent. Met de Interrail pas heb je nu de ideale mogelijkheid om deze landen eens te bezoeken.

Waarom kiezen voor een Europatrip met de trein?

Met de trein reizen is een stuk goedkoper dan met het vliegtuig en eenvoudiger dan met de auto. Je hoeft niet heel ver te reizen om op een mooie bestemming te komen, ook in Europa zijn er veel prachtige steden om eens te bezoeken. Met behulp van Interrail maak je kennis met verschillende landen binnen Europa. Het is de ideale manier om een rondreis te maken met een laag budget.

Tips voor een goede reis

Wij raden je aan om niet Eersteklas maar Tweedeklas te reizen. Zo zal je eerder in gesprek raken met andere reizigers en wordt de reis ook gelijk een stuk minder duur. Bij internationale treinen en nachttrajecten dien je nog wel een reservering te hebben. Er komen dus nog extra kosten bovenop je Interrail pas, maar zelfs met deze kosten erbij ben je nog een stuk goedkoper uit dan het vliegtuig. Al met al kunnen we de Interrail pas erg aanraden. Het reizen met de interrail pas is avontuurlijk en erg leuk om eens te doen.

Write A Comment