1: Whitsunday Islands in Australië

Whitsunday Islands is een eilandgroep met ontzettend mooie witte stranden en helderblauw water. De eilandengroep bestaat uit wel 74 tropische eilanden, te bereiken vanaf Arlie Beach.

2: Palawan in de Filipijnen

Dit eiland lijkt regelrecht uit een sprookje te komen. Het eiland zit vol met groen en mooie rotsachtige bergen. Het water rondom het eiland is mooi blauw. De Filipijnen zijn erg leuk om te bezoeken en de Palawan is ook zeker een bezoek waard.

3: Hawaï in Amerika

Hawaï is een erg bekend eiland, en dit is zeker niet voor niets. Het eiland staat bekend om de prachtige golfen en de surfcultuur. Ook heeft Hawaï een ontzettend mooi vulkanisch landschap dat meer als de helft van het eiland bedekt.

4: Capri in Italië
Veel beroemdheden hebben een vakantiehuis op Capri. Dit zal je niet verbazen als je het landschap van Capri zelf eens hebt mogen zien. Capri heeft een erg mooi, ruig en groen landschap.

5: De Seychellen

De Seychellen is een bekende eilandgroep met witte stranden en een prachtige omgeving. Je vindt er erg luxe resorts en het eiland wordt vaak bezocht op huwelijksreizen.

6: De San Blas-eilanden in Panama

De San Blas-eilanden zijn een stukje natuur dat bijna niet bebouwd is door de mens. De eilandjes zijn erg klein, maar desondanks ontzettend mooi.

7: De Malediven

De Malediven staan bekend om de mooie resorts. De witte eilanden met het mooie water zijn de droombestemming voor veel vakantiegangers.

8: Bora-Bora

Bora-Bora is een vulkanisch eiland en een erg mooie plek. Het eiland is een vrij dure bestemming, maar dan heb je ook een echte droomvakantie. Voor duikers is dit eiland ideaal.

9: Moskenes in Noorwegen

Moskenes is iets heel anders als de andere eilanden op deze lijst. Moskenes ligt in de winter namelijk bedekt met een dikke laag sneeuw. Zowel in de winter als in de zomer is Moskenes erg mooi.

10: Kok Phi Phi in Thailand

Dit tropische eiland zit vol met mooie rotsen en witte stranden. Het eiland is een bekende plek voor toeristen en er wordt dan ook volop gefeest. Toch kan je er ook genieten van je rust.

11: Santorini in Griekenland

Santorini is een klein eilandje met ontzettend mooie witte gebouwen. Ook vindt je op het eiland hoge kliffen en mooie stranden, een ideale bestemming dus.

12: Madeira

Madeira wordt niet voor niets ook wel het bloemeneiland genoemd. De plantengroei op dit eiland maakt de plek erg geschikt voor wandelingen. De natuur hier is erg speciaal en zeker het bezoeken waard.

13: Galapagos eilanden in Ecuador

De Galapagos eilanden zijn niet alleen erg mooi, maar ook vindt je er veel verschillende dieren. Van reuzenschilpadden tot pinguïns en zeehonden, er is hier ontzettend veel te zien.

14: Mauritius

Mauritius is een bijzonder mooi eiland met van alles te zien. Van watervallen tot stranden met palmbomen, op Mauritius zal je je niet snel vervelen. Ook bevindt het meest romantische hotel ter wereld zich hier.

15: Jamaica

Jamaica staat bekend om de rustige cultuur die er heerst. Maar naast de resorts en rustige levensstijl heeft Jamaica ook een erg mooie natuur.

Write A Comment