Informatie over de Halong Bay

Vietnam een land waar je nooit veel over hoort maar toch een parel is in het zuidoosten van Azië. De Halong Bay is een prachtig rotsachtig Kratsgebergte in de zee gelegen voor de kust in het noorden van Vietnam. Het is een van de populairste bezichtigingen in Vietnam waar wel 1900 eilandjes in liggen.

In de Halong Bay liggen boten waar je op kan overnachten voor een goed betaalbare prijs. Dit is natuurlijk een super gave ervaringen slapen op een boot in de Halong bay op tripadvisor.nl  kan je deze slaapplaats boeken. Op tripadvisor  worden veel verschillende cruises aangeboden. Als je een cruise te lang vind dan kan je ook een dag tour doen op de vele boten.

Image result for halong bay vanaf boven
Halong Bay vanuit een vliegtuig

Er zijn ook veel leuke outdoor activiteiten bij de Halong Bay. Een van de leukste activiteiten is toch de watervliegtuig tour van Hai Au Aviaton. Je maakt een geweldige trip over de Halong bay. De beoordelingen van deze trip waren positief dus zeker een aanrader. Er zijn ook veel leuke outdoor activiteiten bij de Halong Bay.  Het is vooral een aanrader voor mensen die Halong Bay van boven willen zien ,maar wie wil dat nou niet zien dit geweldige uitzicht.

Er zijn nog veel meer activiteiten zoals kajakken in de Halong Bay of kanoënen. Wil je even lekker tot rust komen is het nationale park Cat Ba een goed alternatief trek je wandelschoenen aan en gaan! Er is nog veel zoals Sung Sot Cave waar je een prachtige grot in gaat en daar een pittige wandeling maakt maar zeker de moeite waard.

Natuurlijk moet je ook een keer eten en als je de boot tour doet zit er gewoon een restaurant op de boot waar jij een goed geserveerde dinner krijgt daarnaast zijn er ook eet tentjes iets verder gelegen. Je moet goed zoeken voor de restaurantjes maar ze zijn er waar ze heerlijke Vietnamese gerechten serveren. Hier een linkje waar je wat restaurants kan vinden met goede beoordelingen.

Write A Comment