Phi Phi Relax Beach Resort

Koh Phi Phi is het enige bewoonde eiland van de eilandengroep in Thailand. Het is een van de populairste bestemmingen. Koh Phi Phi staat helemaal vol met hotels, hostels en bungalows.

Het eiland heeft een resort namelijk Phi Phi Relax Beach Resort. Het is een kleinschalige accomodatie waar verschillende vrijstaande bungalows staan aan een privéstrand aan de Phak Nam Bay. De bungalows zijn alleen te bereiken met een boot of een wandeling van ruim een uur vanaf de pier.

De baai Phak Nam Baystaat bekend om het mooie rif dat zich vlakbij het strand bevindt. Je hoeft alleen maar een snorkel en een duikbril te huren en je zwemt zo naar het rif waar je gekleurde vissen, zee-egels en vele andere soorten vissen en zeedieren kunt zien. Laat je lekker masseren in de massagehut op het strand of ga relaxen op het strand. Het strand heeft genoeg schaduw waardoor je dus niet in de felle zon hoeft te zitten.

Daarnaast verzorgt het resort zelf ook veel excursies. de Full day tour is een aanrader, omdat je dan gaat snorkelen op verschillende plekken (met haaien). Je vaart ook naar de beroemde Maya Bay op Koh Phi Phi Leh, brengt een bezoek aan Monkey Beach en neemt een kijkje op Bamboo island.

Een baai verder ligt de Ao Loh Bakao baai.Het is erg leuk om daar naar toe te wandelen,maar het is erg zwaar. Er zijn daar een aantal dichtbegroeide bossen en stevige paden tot zachte paden met rood zand. De weg ernaar toe is heel erg zwaar, maar je wordt beloond met het lekkerste thai eten die je kunt eten. Even later wandel je in een dorpje waar je dus kleine Thaise restaurantjes kunt vinden.

Het is een aanrader omvanaf Ao Loh Bakao door te lopen naar Ao Nang. Ao nang wordt ook wel Nui Bay genoemd. Dit ligt aan de noordwestkant van het eiland. Als je daarnaartoe loopt moet je door een redelijk begroeid stuk lopen. Daar kan je ook zwemmen en/of vissen in de zee. Het is dan ook belangrijk om de vissershuisjes te volgen.

 

Write A Comment